Cautare

3076 de rezultate pentru "liste note examen suplinire cluj napoca" (8.41 secunde)
Fostul ministru al Economiei, Varujan Vosganian, a povestit, duminica, in timpul unei vizite la Cluj-Napoca, doua bancuri la adresa lui Traian Basescu, pe care l-a comparat cu un varcolac.
Liderul PSD Mircea Geoana a declarat, sambata, ca dezbaterea dintre Crin Antonescu si Traian Basescu, organizata la Cluj-Napoca, a fost o "semifinala" in care s-au intalnit doi candidati "usor disperati", primul pentru ca nu intra in turul al doilea, celalalt pentru ca pierde in turul secund.
A absolvit Facultatea de Medicina la Cluj-Napoca. Specialitatea anestezie - terapie intensiva a facut-o atat la Cluj-Napoca, cat si la Targu Mures.
Procesul de privatizare este in faza de negociere in cazul Fortpres CUG Cluj Napoca, Fepa Birlad, Aversa Bucuresti, Petromin Constanta, Romatest Voluntari, Ice Felix Computer Bucuresti, Metalurgica Vlahita, Soceram Bucuresti, Atelierele Centrale Criscior. ... Aerostar Bacau, Transilvania Constructii Cluj-Napoca si Mercur Fagaras.
S., de 22 de ani, din Simleu Silvaniei, student la o facultate din Cluj Napoca, a vandut un telefon mobil prin intermediul unui anunt de mica publicitate, aparut intr-un ziar regional.
Timisoara este orasul cel mai bine pregatit din Romania in vederea aderarii la Uniunea Europeana, fiind urmat de Cluj-Napoca si Constanta, potrivit rezultatelor unui studiu realizat de Grupul de Economie Aplicata (GEA).
Craiova, Bucuresti, Timisoara, Constanta, Iasi, Cluj-Napoca, Brasov si Galati sunt vazute intr-un studiu de specialitate ca orase care pot atrage fonduri structurale UE prin crearea zonelor metropolitane. ... Cluj-Napoca, Brasov, Galati si Craiova.
Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care compania indiana Ranbaxy Laboratoires a preluat producatorul de medicamente Terapia Cluj-Napoca. Aceasta operatiune reprezinta o concentrare economica si necesita, potrivit legislatiei, avizul institutiei de reglementare in domeniul concurentei.
Premiul pentru investitii IT i-a revenit Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca, in patrimoniul careia se afla cel mai mare numar de calculatoare, raportat la numarul de studenti.
Lichidatorul Tractorul Brasov, Casa de Insolventa Transilvania Cluj-Napoca, a initiat procedurile de vanzare a activelor producatorului de utilaje agricole, pentru care asteapta scrisori de intentie din partea potentialilor cumparatori. ... Firma din Cluj-Napoca nu impune, in notificare, un termen-limita de prezentare a interesului pentru activele Tractorul.
Firmele interesate sa construiasca un centru automatizat de sortare a trimiterilor postale, in Bucuresti, si sa modernizeze unitatea similara din Cluj-Napoca apartinand Companiei Nationale Posta Romana (CNPR), printr-un proiect finantat de BERD, pot sa depuna oferte pana la 11 martie 2008.
Aparatura Electronica Seltron Cluj-Napoca, Diplomatic International Comimpex Focsani, Control Cable Venture Ploiesti, Somax Botosani, Selektronic Sfantu Gheorghe, Portal Export-Import Cluj-Napoca si Multicanal Holding Bucuresti.
Pentru Vatra Dornei, in perioada 30 aprilie - 30 mai, vor fi suplimentate 4 trenuri, rapid 854 Cluj Napoca, rapid 853 Vatra Dornei, accelerat 1859 Iasi si accelerat 1858 Vatra Dornei.
Claudia Pirvoiu) Romania si Ungaria au semnat astazi, la Budapesta, acordurile privind conexiunea autostrazilor intre Arad - Nadlac (Romania) si Csanadpalota - Mako - Szeged (Ungaria) si intre Cluj Napoca- Santaul Mare (Romania) si Nagykereki-Szolnok (Ungaria).
Ea a precizat ca retailerul targeteaza circa 2,6 milioane clienti din Bucuresti, Baia Mare, Cluj-Napoca, Constanta, Arad, Bacau si Drobeta Turnu Severin, care cumpara din hipermarketurile cora o data pe saptamana, au masina si acceseaza internetul.
Bureau Veritas Romania, membra a Grupului Bureau Veritas, lider mondial in activitati de testare, inspectie si certificare, deschide acum un nou birou, la Cluj-Napoca.
PROFI a deschis in aceasta saptamana magazine la Tantareni, Cheveresu Mare, Balaceanca, Periam si Cluj-Napoca, incheind astfel luna martie cu un total de 13 inaugurari, dintre care sase in format Loco, cinci in format City si trei in format Standard.
Brinel si-a inceput activitatea in anul 1991 in Cluj-Napoca si este in prezent unul dintre principalii furnizori romani de solutii informatice la cheie, prin integrarea de software, hardware si comunicatii si oferirea unui pachet complet de servicii.
Totusi, intr-un sondaj pe site-ul propriu, romanii sunt intrebati daca ar alege sa mearga cu trenurile IC (Inter City) daca, la clasa I, ar avea internet gratuit si pe ruta Bucuresti-Cluj-Napoca chiar s-a introdus acest serviciu business.
Constanta (5 octombrie), Bucuresti (6 octombrie), Brasov (7 octombrie), Cluj-Napoca (10 octombrie).
google-analytics.com